Distributieweg 15 • 2742 RB Waddinxveen • T 0180 - 39 10 10 • E info@doeleman.nl
Route Vacatures Condities Faciliteiten MVO Klant-login
‘Wij zijn uw visitekaartje‘

Flexibel aanbod
Vanuit het centraal gelegen Waddinxveen biedt Doeleman Logistiek een compleet aanbod van transportactiviteiten. Met een eigen wagenpark kunnen wij elke opdracht snel en efficiënt invullen. Daarbij vormt het  een goede aanvulling op onze warehouse- en fulfilmentactiviteiten. U heeft één aanspreekpunt, waardoor flexibiliteit en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Van klein tot groot
Naast 24-uurs distributie van zowel pakket- als palletzendingen, is Doeleman Logistiek gespecialiseerd in dag- en tijdspecifieke leveringen. Door de diversiteit van ons wagenpark kunnen zowel kleine spoedzendingen met onze koeriersdienst, als volle palletvrachten op tijdsafspraak worden verzorgd. Door onze korte lijnen wordt u snel en persoonlijk geholpen.

Contractvervoer
Doeleman Logistiek is tevens specialist op het gebied van contractvervoer. Zowel het vervoer als de logistieke afhandeling van uw producten nemen wij uit handen. Vaste chauffeurs zijn volledig op de hoogte van uw procedures en de te rijden routes. Bij uw afnemers zijn zij dus een bekend gezicht. Tevens is het plaatsen van reclame op onze auto’s een mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten.

Uw visitekaartje
Dat kwaliteit en service bij Doeleman Logistiek in een hoog vaandel staan, blijkt onder meer uit ons modern en goed onderhouden wagenpark. Daarbij zijn onze chauffeurs netjes en goed verzorgd.
Wij zijn immers uw visitekaartje!
Informeer
mij verder


Concept, design en ontwikkeling, Stenvers Online.